Спа Термо Зона

В спа център „ Гала Плацидия” ще се насладите на богат набор от най-модерните съоръжения, релакс зони и спа процедури, които ще изтрият умората и ще освежат всяка клетка във Вашето тяло.

Класическа финландска сауна

Сауната помага на тялото да отделя токсини чрез потене. Вследствие на това се наблюдава по-добра функция на бъбреците и черния дроб. Подобрява се тонуса и жизнеността на тялото.

Парна баня

Парната баня е древна процедура, която оказва изключително добър ефект върху кръвоснабдяването на кожата.Термичното дразнене оказва положителен ефект и върху централната нервна система и има релаксиращо и тонизиращо въздействие.Топлата пара подпомага отпушването на порите и изхвърлянето на токсините от тях. Подобрява се обмяната на веществата и еластичността на мускулите.

Солна сауна

Солната сауна обогатява въздуха с отрицателни йони, които създават свеж и чист въздух, без бактерии. Заради тази своя ползва, този тип сауна е много полезна за дихателната система. Вашето тяло абсорбира минерали от солта като калций, магнезий и йод. Тези елементи, съчетани с топлината са полезни при възпалено гърло, при болни бели дробове, ларинкс, дихателните тръби и други заболявания, причинени от алергии. Както всеки друг тип суха сауна, така и солната, увеличава устойчивостта на организма ни към стреса в нашия живот и има добър ефект върху пречистването на кожата.

Арома сауна

Ароматичната сауна се основава на терапевтичния ефект на ароматите върху целия организъм. Съчетанието от пара и ароматни етерични масла е перфектната комбинация, която има по-силно въздействие от финландската суха сауна. Вдишването на лавандула, смирна или евкалиптова есенция е препоръчително за прочистване на белите дробове и дихателните пътища.

Леден кът

Чрез разхлаждането с малки късчета лед се подобрява кръвообращението и се засилва имунната система на организма. Ледът има мощен освежаващ и енергизиращ ефект както върху тялото, така и върху психиката.

Релакс зона

След обиколка на различните Спа съоръжения ви препоръчваме кратка почивка. Отпуснете се на затоплящите се лежанки и почувствайте как топлината буквално изсмуква натрупания стрес във вратните мускули и рамената, а тялото ви се зарежда с блаженство. След такъв плавен преход към обичайните ежедневни активности ще се почувствате отпочинали и заредени.

За повече информация и СПА Резервации
 0882 945 040