Отдайте се на удоволствието от вкусна храна и първокласни вина!
В ресторант „Изворът“ може да се насладите на отбрани ястия както от българската традиционна кухня, така и от европейската.

За резервации;
+359 882 941 334  
f&b@belchin-spring.com 

Тайната на всяко ястие е любовта, с която се приготвя. Убедени сме в тази проста истина и я прилагаме ежедневно в работата си, за да създадем уникални ястия за всеки от Вас! В ресторант „Изворът“ може да се насладите на великолепна храна в уютна обстановка и да изпиете чаша вино, поднесена с усмивка. Екипът ни работи с ентусиазъм и отдаденост, за да създава по едно малко кулинарно вълшебство всеки ден.  Готвачите ни са изцяло отдадени на кулинарната магия. Те разчитат на най-добрите продукти, които се предлагат на българския пазар, за да осъществят своите кулинарни фантазии за Вас.

Ресторантът е просторен с капацитет 120 места, интериорът е изчистен и приятен. Разполага с обособена зона за пущачи и външна тераса с изключителна гледка. Той е чудесно място и за провеждане на фирмени  и лични празненства – юбилей, кръщене, рожден ден, сватба и други. За удобство на родителите в непосредствена близост до ресторанта, се намира и детският кът, който предлага множество забавления за всяко дете. Също така за тяхното добро настроение може да се погрижат професионалните ни аниматори.

Имате въпроси относно резервация, групово изхранване, организиране на събитие?
Ние с удоволствие ще изготвим конкретна оферта за Вашите специфични нужди!
Свържете се с нас още сега: reservation@belchin-spring.com    0721 80001 / 0884 025 542

Вземи оферта още сега!